close Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat deze de beste weergave heeft. Lees hier ons cookie/privacybeleid
Op voorraad

Bruce banner3 gefeminiseerd

€ 30,00
Exclusief belasting
rating No review at the moment
Average rating: 0/10 - Number of reviews: 0

Bruce Banner 3 (The Incredible Hulk) is een van de drie phenotypes van de bruce banner strain die toch de beste blijkt te zijn.

Pack

Delta9 Labs veredelde Bruce Banner III met behulp van een OG Kush en een Strawberry Diesel. Dit heeft ervoor gezorgd dat het THC-gehalte tot maar liefst 27% is opgelopen. Ook leidde het tot het behouden van het fantastische smaakprofiel van een uniek Diesel aroma gecombineerd met vleugjes zoete bessen.

Wanneer Bruce Banner III binnen gekweekt wordt, kan ze 150cm hoog worden en je van 500-700g/m² aan toppen van wereldklasse voorzien. Buitenkwekers zien dat deze 50% sativa en 50% indica een hoogte bereikt van 210cm en wel 800g/plant oplevert. De bloeiperiode van de soort bedraagt acht tot tien weken.

Bruce Banner III schittert vanwege de enorme potentie. Mensen die op zoek zijn naar soorten die uitblinken vanwege onwereldse THC-gehaltes kunnen ervan uitgaan dat ze absoluut niet teleurgesteld worden. Sommige fenotypes tikken zelfs de 27% aan. We hoeven dan ook niet uit te leggen dat ze verschrikkelijk sterk is als je haar rookt. Ze kan zelfs de meest doorgewinterde rokers overweldigen. Doe dus rustig aan met deze dame.

Ondanks de waanzinnige potentie is Bruce Banner III prettig in balans. Na de eerste trekjes word je euforisch, maar daarna vertroetelt ze je met een zalige ontspanning. De soort is prettig om overdag te roken; ze zorgt voor creativiteit en inspiratie. Maar de indica genen maken haar ook geschikt voor een chille rooksessie.

Bruce Banner III veroorzaakt een zeer aangename ervaring en heeft de aardachtige tonen van een Kush, die worden beklemtoond door de dieselgeur van Strawberry Diesel met een vleugje toegevoegde bessen. Grandioos, smakelijk en om van te watertanden; ze is top, zelfs voor kritische cannabis connaisseurs!

Grower's Choice heeft een imponerende variant tot leven gewekt van het iconische Bruce Banner III fenotype. Je bent vast diep onder de indruk als je haar rookt. Deze dame laat je zowel overdag als 's avonds daadwerkelijk alle hoeken van de kamer zien.

   

   

Genetica:           50% sativa / 50% indica  
Oogsttijd binnen:    8 Weken  
Oogsttijd buiten:   eind september  
Hoogte buiten:   1,5 tot 2,20 meter  
Opbrengst binnen:   500 tot 700gr per m2  
Opbrengst buiten:
  Tot 800gr per plant  
 THC niveau    27% +  
CbD niveau:   Gemiddeld  
Schimmelresistent:   Goed  
Kwaliteit:   Zeer goed  
Smaak:   aardse smaak van de kush met diesel er door.  
Medische info:   Werkt goed als pijnstiller

            

968 Items

Reviews

Click here to leave a review